Κυριακή 23 Οκτωβρίου 2011

The Crow & The Deadly Nightshade

Το παρθενικό τους EP (το οποίο περιμένει για free download εδώ) κυκλοφόρησε το 2008 και ξεκινάει με το Power of Sixteen Horses, που αρχίζει κι αυτό με την σειρά του με ένα επικό μπάντζο έτσι ώστε ακόμη και πριν ακούσεις του Γιουτζινικούς λαρυγγισμούς του τραγουδιστή, δεν μπορείς παρά κάτι να ψυλλιαστείς για τον καπνό του Denver που αρέσκονται να φουμάρουν αυτά τα στιλάτα (τι άλλο) γαλλάκια. 
Αν και η συνέχεια των 5 τραγουδιών ήταν ανάλογη μάλλον θα τους ξε-πετούσα στα σκουπίδια γρήγορα, μιας που από ρέπλικες -έστω και πρώτης τάξης- έχουμε μπουκώσει πια. Άσε που έχουν προηγηθεί μια σειρά από συμπατριώτες τους όπως οι For Heavens Sake, ο Mickael C. Alasev και άλλοι που δεν θυμάμαι τώρα και βαριέμαι να ψάχνω...
Αλλά να…κάτι στο λαμπρό Καλιφορνέζικο long jam blues rock του αμέσως επόμενου, εντεκάλεπτου (!) The Great Lizard, κάτι στο The Landing Party που θυμίζει τις παλιές καλές και ψυχωτικές μέρες των Gun Club, και κάτι στο γλίστρημα  των χορδών του ψυχεδελικού πανέμορφου και τελικά ωραιότερου τραγουδιού του δίσκου Alienation, με κάνουν να περιμένω την πρώτη τους ολοκληρωμένη δουλειά σε διπλό LP παρακαλώ, που κατά τα λεγόμενα τους κυκλοφορεί αυτόν τον μήνα. 
16 Horsepower, Gun Club, 60’s ψυχεδέλεια και 70’s rock σε έναν δίσκο υπόσχονται μεθυσμένη γιορτή, αλλά μπορεί και μεγάλο φιάσκο ….η νεκροψία θα δείξει και σ’ αυτή την περίπτωση ε γιατρέ μου?