Σάββατο 29 Ιανουαρίου 2011

Bloody Gears - End of the Line




Εντάξει δεν είναι και το καλύτερο για έναν νέο μουσικό, αλλά πια στις μέρες μας ποιος είναι αυτός που δεν σου θυμίζει κάτι? Θα μου πεις άλλο να σου θυμίζει «κάτι» και άλλο τούτο εδώ το πράγμα. Θα μπορούσε να έχει μπει σφήνα ανάμεσα στο Born With a Cause και το Misfit εκεί στο πρώτο CD του τριπλού box set των Wipers και να ακούμε ανυποψίαστοι ένα ακόμη ακυκλοφόρητο της εποχής του Alien Boy και του Is This Real?


Αν το ακούγαμε δε σαν πρώτο κομμάτι μιας καινούργιας δουλειάς του Sage θα γουρλώναμε τα μάτια και θα λέγαμε ατάκες του τύπου «επιστρέφει στις ρίζες του», «πιάνει το νήμα από την αρχή», «alive and kicking» και άλλα τέτοια ωραία.

Η αλήθεια όμως είναι ότι το End of the Line είναι το πρώτο κομμάτι  ενός εφτάιντσου που κυκλοφορεί από την  Derangen Records, και φέρει σαν τίτλο το όνομα της μπάντας που το ηχογράφησε. Είναι οι Βοστωνέζοι Bloody Gears, και έστω με αυτόν τον ανορθόδοξο τρόπο καταφέρνουν να προξενήσουν ανατριχίλες και να ακούγονται αληθινοί. Οι πιστοί της αδελφότητας του Αϊ Γρηγόρη ακούστε και θα καταλάβετε.