Τρίτη 16 Νοεμβρίου 2010

The Dark Rags - Drunken Angel EP


Self released
2010


Με φτερά αόρατα σε όλους τους άλλους, και μια καρδιά που μέσα της γράφει rnr τριγυρνάνε ακόμη τις νύχτες στις πόλεις τις όμοιες με την κοιλάδα του θανάτου κάτι παιδιά. Για αυτό περπατούν στους δρόμους τους και δεν φοβούνται.

Μόνο σαν τσαντίζονται η βάριουνται με έναν κόσμο όπου όλοι τα γνωρίζουν πλέον όλα, το καλό και το κακό μας, μέχρι ποια μουσική είναι σωστή για να ξεκολλήσει το μυαλό μας, μαζεύονται παρέες, φοράνε τα καλά τους, μαύρα πουκάμισα, μπλουζάκια του CBGB και των Dead Moon, και παίζουν δυνατά μουσική μέχρι το πρωί.

Μεθυσμένοι άγγελοι μέσα σε τούτο το μπουρδέλο, που αγαπούν, και τα ρέστα μπύρα, μπύρα και εξακολουθούν να παίζουν δυνατά και να αγαπούν.

Την μουσική και τις κιθάρες, το garage των 60’s, την Power pop το Glam και το Punk Rock των 70’s, το Underground των 80’s, τον Nikki Sudden, τον Howard, και τον Peter Perrett, τους Real Kids, τους Pretty Things, τους Barracudas, τους Sunnyboys, και όλους τους άλλους midnight to six men ήρωες  αυτού παραμυθιού, τους εξοβελισμένους από έναν χωρόχρονο που δεν πιστεύει πια στον μύθο.

Κάποτε το λέγανε rock n roll, και η πέτρα κουβαλούσε πάνω της πολλά περισσότερα από δύο λέξεις, οι παλιοί λένε για την ταυτότητα μια ολόκληρης φυλής.

Τώρα πλέον που η πέτρα γλίστρησε μέσα σ’ αυτόν τον πολτό δεν ξέρω τι θα μπορούσαν να σημαίνουν αυτές οι λέξεις. Δεν έχει και σημασία πια, αν είχε ποτέ.

Ελπίζω μόνο να συνεχίζει να φέρνει την ίδια αλλεργία σε όλους  τους ψαγμένους λάτρεις της καινοτομίας και της ποιότητας, τυλιγμένες πάντα σε ολοκαίνουργιο αστραφτερό χαρτί…

Έχει φορές που αυτό συμβαίνει δίπλα σου, αλλά εσύ γυρνάς και κοιμάσαι από την άλλη, μα δεν πειράζει μπορεί να ξυπνήσεις 20 χρόνια μετά σε κάποιο reunion και να τα λες στους μικρούς που θα σε κοιτάνε με ανοιχτό το στόμα.

Οι Dark Rags είναι κάπου εκεί έξω, μέσα στην ίδια νύχτα και την ίδια παράνοια, και το μόνο που θέλουν είναι να παίζουν δυνατά και να αγαπούν. Και τα ρέστα μπύρες, μπύρες.

Όπως το είχε πει μια φορά και ο Rich Coffee:
I know its all been said before, but I’m gonna open every door, I’m the one who’ll decide when I’m done, I wanna Howl

myspace 

Πρώτη δημοσίευση: εδώ